Reuze-BBQ • 2023

Beste bewoner van het Molentje,

Graag nodigen wij u uit naar de Reuze-BBQ ter gelegenheid van Molentjes Kermis op zondag 26 juni in de feesttent aan de oefenterreinen van KSK Maldegem.

U wordt vanaf 11u00 verwacht voor het aperitief en een gezellige babbel met de buren. Na de receptie kan u aanschuiven voor een lekkere barbeque. De kinderen kunnen zich ondertussen uitleven op de attracties en in de speeltuin. Op het menu staat:

Aperitief

Barbecue met 3 stukken vlees
groenten, saus en aardappelen

Koffie met versnaperingen

De ganse dag nagenieten van Molentjes Kermis

Wij kunnen u deze leuke middag aanbieden voor 20 euro per volwassene en 10 euro voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (speciale kindermenu). Kinderen onder de 6 jaar kunnen mee eten met de ouders en hoeven niet te betalen. De dranken tijdens en na het eten zijn niet inbegrepen in de prijs.

U kan deelnemen aan de barbecue van onze wijk door het juiste bedrag over te schrijven op de rekening BE14 3900 6618 5983 met vermelding van het aantal volwassenen en het aantal kinderen. Maar u kan ook contant betalen bij Ellen Maes, Noordstraat 86. Om organisatorische redenen verwachten wij uw inschrijving uiterlijk vóór maandag 20 juni.

Wij hopen van harte u talrijk te mogen begroeten tijdens het gezellige feest van onze wijk.

Beste groeten en tot 26 juni in de feesttent!

DE REUZE-BBQ IS VOLZET